Tuinontwerp Drunen

Knops Tuindesign is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van moderne en exclusieve tuinen voor particulieren en bedrijven. Knops Tuindesign is werkzaam in de regio Brabant en ontwerpt tuinen door geheel Nederland.

Tuinontwerp op maat

Allereerst brengen we voor het maken van een tuinontwerp op maat uw wensen, ideeën en eisen in kaart. Wilt u bijvoorbeeld een zeer onderhoudsvriendelijke tuin of heeft u juist groene vingers en wroet u graag regelmatig in de aarde? Houdt u van een strakke of van een wat wildere tuin? Of moet er rekening worden gehouden met kleine kinderen?

3D ontwerp
Het gesprek zal bij u thuis plaatsvinden, zodat wij een optimaal beeld krijgen van de huidige situatie. Vervolgens worden er 3D ontwerpen gemaakt die later aan u worden gepresenteerd, zodat u altijd een goede visuele impressie krijgt van uw nieuwe tuin.

Wilt u uw huidige of nieuwe tuin beter laten aanpassen op uw huis? Knops Tuindesign helpt u graag met de verwezenlijking van uw droomtuin of buitenruimte. Van grote tot kleine tuinen, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij staan graag voor u klaar!

ONTWERPPAKKETTEN

Boven 800m²  op aanvraag