Ontwerp buitenruimte Qlubhouse Tilburg

  Ontwerp buitenruimte Qlubhouse Tilburg

  In samenwerking met ZOUT ontwerphuis zijn wij gestart met het ontwerpen van de buitenruimte voor het monumentale pand ''Qlubhouse'' in Tilburg. Een pand waar meerdere bedrijven en ook flexwerkplekken te vinden zijn en de binnenruimte reeds is ingericht om te imponeren.

  Na een verbluffende herinrichting van de binnenruimte door ZOUT Ontwerphuis is het nu tijd voor de buitenruimte.

  Het tuinontwerp zal meer verbinding tussen de panden moeten geven en zal een uniform beeld uitstralen. De entree zal een echte eye-catcher worden. De panden zullen een meer groene en duurzame uitstraling krijgen. Tevens zullen er flexplekken en/of zitplaatsen rondom het pand komen. Duidelijke en ruimtelijke parkeergelegenheden zullen centraal staan.

  Afgelopen week hebben wij het eerste schetsontwerp mogen presenteren en zijn de beelden getoond tijdens de opening. De eerste reacties waren zeer positief!
  Hierbij alvast een paar sfeerbeelden!

  De komende tijd zullen we verder gaan met de verdere detaillering van het complete plan.