Kennismaking team Knops

Knops Tuindesign ontwerpt en realiseert exclusieve tuinen door heel Nederland en België. De studio werd in 2012 opgericht door tuin- en landschapsontwerper Erik Knops. Samen met zijn team werkt hij dagelijks aan de mooiste tuinen op het allerhoogste niveau. De wens van de klant staat hierbij uiteraard voorop, maar ook de omgeving speelt een grote rol. Alles smelt samen tot één stijlvol geheel.
De stijl van Knops Tuindesign kenmerkt zich door strakke lijnen en een tijdloos karakter. De tuinen ademen rust, luxe en harmonie. Je kunt er genieten tijdens ieder seizoen. Iedere tuin krijgt een stevige basis met een unieke balans. Een goede samenwerking met de klant is hierbij essentieel. Erik: “We doen grote en kleine projecten, maar wat we ook doen: het niveau en de detaillering zijn van groot belang.”

Waar wij voor staan

Knops Tuindesign B.V. is specialist in het ontwerpen en realiseren van exclusieve tuinen door heel Nederland. We leveren maatwerk door steeds opnieuw te zoeken naar de perfecte balans tussen de wensen van u als klant en de randvoorwaarden van de bestaande omgeving. Met als resultaat een beleving van luxe, rust en harmonie in een tuin die gewoon klopt, in ieder seizoen.
Iedere gewenste beleving en functie van een tuin is uniek: van een plek waar u tot rust komt, tot een visitekaartje voor uw bedrijf. Dat vraagt om creatieve ideeën en innovatieve oplossingen. Knops Tuindesign heeft een passie voor vernieuwing en werkt graag vanuit de laatste trends en ontwikkelingen. Iedere opdracht is voor ons weer een nieuwe uitdaging om u vanuit onze creativiteit en passie voor tuinen te inspireren.
'' WIJ ZOEKEN ALTIJD NAAR RUST EN BALANS DOOR TE SPELEN MET STRAKKE LIJNEN, LICHT EN DONKER EN HARDE EN ZACHTE ELEMENTEN ''

Onze werkwijze

Een tuin omvat vele aspecten en kan uit veel verschillende elementen bestaan. Zo kunnen een overkapping, zwembad of buitenkeuken onderdeel van uw wensen zijn. Bij Knops Tuindesign pakken we uw project graag van ontwerp tot en met realisatie op. We hebben hiervoor de juiste kennis en expertise in huis.
Wij werken uitsluitend met de beste professionals. Alleen zo kunnen we garanderen dat het ontwerp en de beleving die we samen vooraf hebben bepaald, in alle elementen van de tuin gewaarborgd blijven. We werken volgens een gestroomlijnd proces dat zichzelf al vele malen bewezen heeft.

Portfolio

Laat je inspireren