Aanleg moderne tuin Oosterhout

  Aanleg moderne tuin Oosterhout

  In Oosterhout hebben wij een nieuwe tuin op mogen leveren. De tuin is modern, maar ook kindvriendelijk. Zo is er bijvoorbeeld een moderne schommel gemaakt die ook nog eens een lust voor het oog is. De schommel zorgt voor een versterkte zichtas dmv. grijze portalen.

  Moderne sierpotten kleden de tuin aan. Een robuuste verhoogde vlonder zorgt voor het ultieme lounge gevoel.

  De bestaande Klimop is netjes in vorm gesnoeid. 1 van de wanden in aangekleed met Zeeds Rabat dat zwart gespoten is. De achterste wand is gecementeerd.

  Heeft u ook interesse in een Moderne tuin, en wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij ontwerpen en realiseren moderne en exclusieve tuinen in Noord-Brabant. Specifiek in de omgeving van Gorinchem, Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk, Breda, Roosendaal en Etten-Leur.

  Neem vrijblijvend contact met ons op.