Tuinarchitect Tilburg

Bent u op zoek naar een tuinarchitect in Tilburg en wilt u een tuinontwerp op maat? Wij helpen u graag met de verwezenlijking van uw droomtuin of buitenruimte. Knops Tuindesign is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van moderne en exclusieve tuinen voor particulieren en bedrijven. Knops Tuindesign is werkzaam in de omgeving van Tilburg en ontwerpt tuinen door geheel Nederland.

Zo ontwerpen wij tuinen in bijvoorbeeld Tilburg Reeshof, Centrum, Goirke, De Berdijk, Hazennest, Quirijnstok, Broekhoven enz. 

Allereerst brengen we uw wensen, ideeën en eisen in kaart voor het maken van een tuinontwerp op maat. Het gesprek zal bij u thuis plaatsvinden, zodat wij een optimaal beeld krijgen van de huidige situatie. De ontwerpen worden in 3D gemaakt, zodat u altijd een goede visuele impressie krijgt van uw nieuwe tuin.

Heerlijk genieten van uw prachtige tuin?
Iedere tuin is uniek. Dat vraagt om creatieve ideeën en oplossingen. Wij ontwerpen en realiseren graag uw droomtuin. Professioneel, met een scherp oog voor detail en behoud van natuurlijke elementen.  

Portfolio

ONTWERPPAKKETTEN

Boven 800m²  op aanvraag