Het ontwerp proces

Knops Tuindesign verzorgt het ontwerp en de realisatie van uw buitenruimte, zodat deze perfect aansluit op uw woning of bedrijf: grote en kleine tuinen, luxe wellness, zwembaden, patio’s, dakterrassen, overkappingen of buitenkeukens… Wij kunnen iedere uitdaging aan!

Luisteren

Tijdens een eerste gesprek zullen wij samen uw wensen en eisen doorspreken. Wij vragen u om vooraf beelden te verzamelen die u aanspreken zodat wij een goed gevoel krijgen van wat u wenst en we een goede indruk krijgen van welke richting we uit gaan. In overleg is het ook mogelijk om een bezichtiging op locatie te doen en kunnen we de tuin eventueel inmeten per GPS.

Schetsontwerp

Bij het maken van de eerste schets leggen we de focus op indeling en vlakverdeling. We doen dit op basis van de besproken voorwaarden, wensen en mogelijkheden. Iedere ontwerpfase gebeurt in 3D, zodat u uw toekomstige tuin vanaf het begin al kunt beleven en een realistisch beeld krijgt van wat u kunt verwachten. 

De schets wordt bij ons op kantoor aan u gepresenteerd in de vorm van een 3D presentatie, die u uw toekomstige tuin vanaf iedere hoek kan laten zien. We nemen samen alle tijd voor de bespreking en laten deze eerste indruk vervolgens 1 tot 2 weken ‘rusten’. Tijd die u kunt gebruiken voor een goede doordachte terugkoppeling. 

Definitief ontwerp

Voor het maken van het definitieve ontwerp gaan we verder in op de details. Uw feedback op de eerste schets zal worden verwerkt en er wordt een voorstel voor de beplanting en materialen gepresenteerd bij ons op kantoor. Het resultaat van deze laatste ontwerpfase is een definitief ontwerp, voorzien van een grondplan met een beschrijving van onze visie wat betreft de materialen en de beplanting. Dit plan is op schaal en vanuit dit plan kan er een prijs worden gemaakt door de Hovenier.

Ontwerppakketten

Boven 800m² op aanvraag

small
medium
large
Bovenstaande prijzen zijn ter indicatie en afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. 

Portfolio

Laat je inspireren